Connect with us

Asayiş

Didim’de uyuşturucu operasyonu: 27 gözaltı, 4 tutuklama

Yayıncı

on

Aydın Emniyet Müdürlüğü Didim Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliğimizce 26 Ekim-02 Kasım 2023 tarihleri arasında Didim ilçesinde uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan operasyonlar kapsamında toplam şüpheli (27) şahsa işlem yapıldı.

Yapılan aramalarda, 11,22 gram kubar esrar maddesi, 26,86 gram metamfetamin, 38 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yapılan operasyonlar sonucu yakalanan 23 şahıs serbest bırakılarak, F.B. , M.N.K. , N.Y. ve S.P. isimli şahıslar uyuşturucu madde ticaretinden tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Okumaya devam et
Reklam
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Asayiş

Aydınlı Kovboy, evinde asılı halde bulundu

Yayıncı

on

Olay

Aydın’da atıyla sokaklarda dolaşarak birçok kez medyalara konu olan Cemil Uçar, Efeler Kuyulu Mahallesi’ndeki evinde asılı halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre Cemil Uçar’ın kardeşi Serhan Uçar ağabeyinden uzun süre haber alamayınca ağabeyinin evine gitti.

Ağabeyini evinde asılı halde bulan kardeşi Serhan Uçar, polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık, polis ve jandarma ekipleri Cemil Uçar’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Adnan Menderes Üniversitesi morguna kaldırılan Cemil Uçar’ın Kuyulu mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Reklam
Okumaya devam et

Asayiş

SON DAKİKA!.. Didim’i yasa boğan ölüm!..

Yayıncı

on

Olay

Didim’de ilk yerel televizyonu kuran, Apollon Tapınağı Hisar Mahallesi Muhtarlığı ve Anadolu Ajansı muhabirliği de yapan sevilen gazeteci Bahri Aşık vefat etti.

Didimlileri ve Aydınlıları yasa boğan haber az önce geldi. Bahri Aşık’ın herhangi bir rahatsızlığı olduğunu bilmiyorduk. Detaylar daha sonra, Aşık yaşlılığa bağlı nedenlerden ötürü vefat ettiği sanılıyor!..

Didim’in yaşayan efsanesi ve hafızası olarak tanınan duayen gazeteci Bahri Aşık Hâkkın rahmetine kavuştu.
Didim’de yaptığı basın, Radyo TV faaliyetleri ile Didim’in duayen gazetecisi olmayı gerçekten hâk eden Bahri Aşık, insanların gönüllerinde sevgi bağı ve köprüsünü kurmayı başaran, temiz yürekli, yardımsever bir insan olarak çok seviliyordu.
Didim’in tarihsel ve mübadele geçmişi üzerinde çok önemli bir bilgi birikimi olan bu bilgileri arşivleyen kıymetli meslektaşımız ve ağabeyimiz Bâhri Aşığa Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Okumaya devam et

Asayiş

Aydın’da bir intihar daha!..

Yayıncı

on

Olay

Aydın’da ve üniversite öğrencileri arasında intihar olayları gün geçtikçe artıyor.

Aydın’ın Kuşadası’nda ilçesinde ikamet eden 19 yaşındaki genç adam, intihar ederek yaşamına son verdi.

Üzücü olay, Kuşadası Davutlar Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki Onur Oluç, babası Kazım Oluç tarafından hayvan damında asılı vaziyette bulundu.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Reklam

Yaşamını kaybettiği belirlenen gencin cansız bedeni otopsi için hastaneye gönderilirken, ekipler olay yerinde inceleme başlattı.

Okumaya devam et

Çok Okunanlar